8. september 2007 kell 13:05

Riigikogulane sai 3000 krooni trahvi

Liiklusõnnetuse põhjustanud riigikogu liiget Taavi Rõivast karistati 3000-kroonise rahatrahviga.

Taavi Rõivas ütles Postimees.ee’le, et tema vastu algatatud väärteomenetlus lõpetati umbes nädala aega tagasi. «Mulle määrati rahaline karistus liiklusõnnetuse põhjustamise eest ehk trahv 3000 krooni,» selgitas riigikogulane.

Taavi Rõivas lükkas ümber meedias liikunud teated, nagu poleks õnnetuskohale kutsutud politseid. «Politsei kutsuti välja küll, aga nad ei tulnud kohale, kuna keegi viga ei saanud,» lisas ta.

Riigikogu liige pole õnnetuses kannatada saanud noormehega enam kohtunud, kuid Rõivase sõnul kinnitasid pärast õnnetust teises autos olnud isa ja poeg, et neil vigastusi ei ole. Õnnetusse sattunud 15-aastane nooruk pöördus järgmisel päeval arsti poole, kurtes peavalu.

Hetkel kuum