12. november 2007 kell 13:14

Peaspetsialist: töötajate blogide ülesleidmine on väga suur töö

Majandus- ja kommunikatsiooni ministeeriumi avalike suhete osakonna peaspetsialist sisekommunikatsiooni vallas Maarja Dahl ütles, et tööandjat kompromiteerivaid probleeme ei avaldata blogides.

„Ma ei loe meie töötajate blogisid ning antud juhtum ei ajenda seda tegema,“ ütles Maarja Dahl. „Töötajate blogide ülesleidmine on väga suur töö. Ministeeriumi töötajad avaldavad oma arvamusi rahulolu uuringus ning meil on võimalus arvamust avaldada ministeeriumi sisekanalis Foorum, mida küll palju ei kasutata. Tööandjat kompromiteerivad probleemid lahendame majasiseselt, mitte ei avalda neid blogides. Kuid alati leidub selliseid töötajaid, kes käituvad tööandja suhtes ebasoosivalt,“ rääkis Dahl.

Hetkel kuum