Nool: vastutustundlikud ettevõtjad on kindlasti valmis astuma samme

15. jaanuar 2008, 14:33

IRLi parlamendisaadiku Erki Noole sõnul on
vastutustundlikud ettevõtjad kindlasti valmis astuma samme, et inimene ei
kahjustaks kasiinos viibides oma tervist

IRLi eestseisus peab vajalikuks kaotada tubakaseadusest kasiinodes suitsetamist võimaldav erisus. Praegu on selles sätestatud, et kasiinodes tohib olla selgelt piiritletud ja hea ventilatsiooniga suitsetamisala, teatas erakond.

„On lubamatu, et kasiinodele on loodud erisus, mis lubab süüa, juua ja suitsetada samas ruumis,“ ütles IRLi parlamendisaadik Erki Nool.

Tema hinnangul on terve mõistusega vastuolus väide, et mänguruumides kehtib suitsetamiskeeld vaid baarileti kohta ja sellest meeter eemal tohib suitsetada, kuna seal ei olevat enam tegemist toitlustamiskohaga.

IRL suhtub Noole sõnul väga tõsiselt hasartmängudega kaasnevatesse riskidesse ja nende võimalikesse tagajärgedesse. Ta peab õigeks, et riik kaitseb kodanike tervist ka kasiinodes, kontrollides suitsetamiskeelu järgimist ja vajadusel piirates selliste ettevõtete tööd, kus sellega on raskusi.

„Vastutustundlikud ettevõtjad on kindlasti valmis astuma samme, et inimene ei kahjustaks kasiinos viibides oma tervist,” ütles Nool, põhjendades, miks IRL soovib lõpetada suitsetamise ka kasiinodes.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2008, 14:16
Otsi:

Ava täpsem otsing