Karel Rüütli: valitsuskoalitsiooni juhterakonna poliitika on võrreldav hullude päevadega

17. jaanuar 2008, 19:34

Riigikogu Eestimaa Rahvaliidu fraktsioon
teatas, et fraktsiooni esimees Karel Rüütli taunis valitsuse juhtpartei
viimase aja rutakaid seadusemuudatusi, mis näitavad valitsusliidu hoolimatut
suhtumist Eesti inimeste turvatundesse.

„Reformierakond on asunud rutates tegema muudatusi õigussüsteemis,“ ütles riigikogu Eestimaa Rahvaliidu fraktsiooni esimees Karel Rüütli. „Täna riigikogus vastu võetud pärimisseadus muudab pärimise inimesele keerulisemaks ja suurendab õigusabikulusid.“

„Eelmisel nädal avalikustas sotsiaalministeerium töölepinguseaduse eelnõu, mis oluliselt vähendab töötaja õigusi. Lisaks on riigikogu menetluses ka perekonnaseadus, mida võib iseloomustada kui rikka mehe teise naise seadust,“ tõdes Rüütli.

„Valimiskampaaniates näitab Reformierakond end pere- ja lastekeskse erakonnana, kuid kahjuks on see jäänud üksnes valimisloosungiks,“ märkis Rüütli. „Valitsuse juhtpartei pöörab tähelepanu pelgalt punktide kogumisele, kuid õigusaktide tegelik mõju inimestele jääb tähelepanuta.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. January 2008, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing