Savisaar andestas Äripäevale

Agnes Ojala 24. jaanuar 2008, 14:15

Tallinna linnapea Edgar Savisaar teatas, et
ei pea vajalikuks enda eelmise reede avalduses välja öeldud radikaalseid samme
Äripäeva vastu.

"Sain Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandelilt südamliku vabanduse ning seetõttu ei pea ma edasisi käike vajalikuks. Saan aru, et kiires ja närvilises ajalehetoimetuses on inimlikud vead kerged tekkima, ent loodan siiski edaspidi suure ja enda sõnul kvaliteetväljaande usaldusväärsemale toimetamisele," lausus linnapea.

Äripäev avaldas nädal tagasi reedel uudise, mille väitel kasutas linnapea peaminister Andrus Ansipiga seoses ebatsensuurseid sõnu. Pärast uudise ilmumist teatas linnapea, et kavatseb räige vale avaldamise pärast pöörduda kaitsepolitseisse ja avaliku sõna nõukogusse.

Äripäev palus linnapea käest vabandust nii meedia vahendusel kui ka peatoimetaja isikliku kirja teel. Meelis Mandel kirjutas oma kirjas: "Poolteist tundi rippus täna aripaev.ee-s ja teistes saitides valeinfo, mille edastamise eest palun Teilt isiklikult vabandust. Ei salga, mul on väga piinlik. Tegemist polnud teadliku pahatahtliku valega, vaid kõige hullema tööõnnetusega ühele ajalehe toimetusele. Ühtlasi kinnitan, et teeme juhtunust järeldused toimetuse edasise töökorralduse tarvis."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. January 2008, 14:37
Otsi:

Ava täpsem otsing