Pakistanis põletasid demonstrandid Taani lippu

14. veebruar 2008, 20:54

Täna põletas grupp demonstrante lõuna
Pakistanis Karachi linnas Taani lippu, kuna Taani meedia avaldas taas
Muhamedi karikatuurid.

Pealtnägijate sõnul põletasid ligi 50 demonstranti Taani lippu ning samuti avaldati meelt Pakistani presidendi Pervez Musharrafi ja George Bushi vastu, kirjutas dr.dk. “Me ei peaks kartma oma elusid kaotada kaitstes meie prohvetit Muhamedi,” ütles üks osalejatest.

Pakistani võimud on lubanud tugevdada kõikide diplomaatide julgeolekut, kes elavad Karachis.

Pakistanis toimus demonstratsioon ka kaks aastat tagasi, kui karikatuurid avaldati Taanis esimest korda. Kuus inimest said toona surma ning üks preester lubas karikaturisti tapmise eest autasuks miljon dollarit ja uhiuue auto.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. February 2008, 20:54
Otsi:

Ava täpsem otsing