Milder: rõõmust hinnasihi tõstmine paneb õlgu kehitama

Agnes Ojala 21. veebruar 2008, 17:48

Baltika juht Meelis Milder ei soovinud
tänases Äripäevas avaldatud ettevõtte aktsia kõrget hinnasihti kommenteerida,
öeldes, et tema eesmärk on ettevõtte sisulist väärtust tõsta.

„Börsifirma juhina ei saa ma eriti midagi öelda. Isegi seda mitte, kas see (kõrgendatud hinnasiht – toim.) mulle rõõmu teeb,“ rääkis Milder, lisades, et kui sihte tõstetakse ettevõtte majandustulemuste pärast, on see igati põhjendatud.

„Meie eesmärk on ettevõtte väärtust sisuliselt tõsta. See, kuidas aktsiaturud, eriti lühiajaliselt käituvad, on teine asi. Kui inimesed lihtsalt rõõmust hinnasihti tõstavad, paneb see vaid õlgu kehitama,“ ütles ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2008, 17:48
Otsi:

Ava täpsem otsing