Eestlane ostab kalleid kodumaiseid kuldehteid

05. märts 2008, 08:56

Eesti majandusedu on suurendanud huvi kodumaal
käsitsi valmistatud originaalsete kullast ehete järgi, selgub tänasest
Tööstuse kuukirjast.

OÜ Juveel juhataja Mart Mikli sõnul läheb nende valmistatud lauahõbe peamiselt ekspordiks, ent kuld- ja hõbeehted jäävad aga suuremalt jaolt Eestisse. OÜ Juveel toodab kullast ja hõbedast ehteid ühtekokku 800 mudelit, kusjuures igal aastal valmistatakse kuni 300 uut mudelit.

Juveelifirma OÜ Roman Tavast juhatuse esimees Eivor Maiväli sõnul eelistatakse Eestis valmistatud kvaliteetset ja väärtuslikku ärikingitust odavale Aasia tootele.

ASi Aurum juhataja Heli Kuulman kinntab, et Aasia masstoodangu levitamise on nad välistanud. "Paljude ehete valmistamisel kasutame erilisi, Eestis vähetuntud kalliskive ja pärleid ning teeme ka päris personaalseid ehteid. Nii on meil välja kujunenud ka oma kindel klientuur," räägib naine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2008, 08:36
Otsi:

Ava täpsem otsing