Fotod: 2007. aasta Tartu parimad hooned

Hille Tressum 20. märts 2008, 12:10

Täna tunnustatakse Tartus möödunud aastal
valminud parimaid ehitisi kokku viies kategoorias.

Möödunud aastal Tartus valminud ehitisi hinnati eraldi uusehitiste ja laiendatud või rekonstrueeritud ehitiste seas, kategooriaid oli kokku viis.

Uusehitiste grupis tunnistati parimaks korterelamuks Aleksandri 35 aadressil asuv elamu. Möödunud aastal ehitatud parima üksikelamu tiitli pälvis Ilmatari 29 asuv hoone. Muude uusehitiste seas tunnistati parimaks Võru 167 postiterminal.

Laiendatud ja rekonstrueeritud hoonete grupis valiti parimaks elamuks Kartuli 6 asuv hoone. Muude laiendatud hoonete hulgas valiti parimaks Tartu Kesklinna kooli juurdeehitus, ära märgiti veel Eesti Maaülikooli peahoone, Athena kino- ja konverentsikeskus, Tartu Laulupeomuuseum, Tartu Ülikooli spordihoone, Vasara 50 asuv ärihoone ja Kaunase pst 21 asuv kaubanduskeskus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2008, 12:50
Otsi:

Ava täpsem otsing