Laokil puhkekoha omanik sai 100 000kroonise trahvi

12. august 2008, 10:37

Osaühing Timpson Trading, kes pidi Viljandi
linnaga sõlmitud lepingu järgi Uueveski puhkekeskust korras hoidma ning avama
seal suvise toitlustuskoha, pole täitnud kumbagi kohustust, mistõttu
linnavalitsus kaalub keskuse võõrandamist.

Uueveski hoonestusõiguse omanik Margus Timpson möönis, et puhkekeskus on halvas seisukorras, kirjutas Sakala. "Linnakodanikud helistavad mulle nädalas paar korda, et kaevata rüüstajate pärast, kuigi võiksid hoopis politseisse teatada," rääkis Timpson, kes viibib sageli välismaal.

Raskustesse sattunud ärimees ei soovi hoonestusõigusest siiski loobuda, Viljandi linnapea Kalle Jentsi sõnul on linn kaalunud hoonestusõiguse äravõtmist, kui teised abinõud ei aita. Suve algul saadeti Margus Timpsonile kaks märgukirja ning juulis järgnes neile 100 000 krooni suurune leppetrahvi nõue.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. August 2008, 07:29
Otsi:

Ava täpsem otsing