Pulver: valetab see, kes väidab, et ta kunagi ei valeta

Mariliis Pinn, Urve Vilk 09. oktoober 2008, 13:36

Ehkki meid vaimustavad oma põhimõtetele
kindlaks jäävad inimesed, tagab lääne kultuuris edu oskus käitumist vastavalt
vajadusele muuta, ütles psühholoogiaprofessor Aleksander Pulver Pärnu
juhtimiskonverentsil.

"Kui inimene väidab, et ta mitte kunagi ei valeta või ei murra oma põhimõtteid, siis tuleks ta saata Tartus Raja tänavale või Tallinnas siis vastavalt Wismarisse. Nii ei saa lihtsalt põhimõtteliselt olla, ükskõik kui kategooriliselt inimene midagi väidab, alati on erandeid. Vajalikul hetkel tuleb oma põhimõtetest loobuda, see tagab lääne kultuuris edu,“ ütles Tallinna Ülikooli psühholoogia instituudi direktor Aleksander Pulver täna alanud Pärnu juhtimiskonverentsi töötoas, mis käsitles emotsioone ning nendega hakkama saamist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2008, 16:48
Otsi:

Ava täpsem otsing