Arho Anttila: Eestlane pole nii tubli kui ta arvab

Liis Kängsepp, Urve Vilk 10. oktoober 2008, 16:48

Eestlane pole nii tubli ja tragi, nagu ta
arvab, tema töökvaliteet on tegelikult kehv, ütles Pärnu Juhtimiskonverentsil
Arho Anttila.

"Eesti inimesed on väga tublid ja normaalsed, mitte laisad, nagu kirjutas Sami Lotila. Aga neil on üks häda. Kuna nad on elanud nii pikalt kinnises süsteemis, siis nad ei tea, milline on tegelik rahvusvaheline tase. Arvatakse, et ollakse väga tublid ja töökad, aga tegelikult see pole nii. Tegelikult jätab töö kvaliteet soovida. Kui oleks laiem silmaring, suudaksid inimesed ennast muuta,“ ütles Pärnu Juhtimiskonverentsil Arho Anttila, NOW! Innovations`i juht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2008, 16:48
Otsi:

Ava täpsem otsing