ÄP fototoimetus • 27. oktoober 2008 kell 22:00

Koolitus

Incoterms 2000Sisu: Incoterms kui õigusallikas, ülesehitus ja sisesüsteemid, tarneklauslite kasutamise üldpõhimõtted, rahvusvahelise müügilepingu koostamine, Incotermsi roll müügilepingu koostamisel, tarneklauslid logistilistes lahendustes, nende põhiiseloomustus, millist tarneklauslit kasutada? Mis on logistiku, mis eksportööri, mis ostujuhi huvi? Incoterms ELi sisekäibes. Mis on Combiterms?Sihtgrupp: logistikud, eksportöörid, importöörid, ekspedeerijad, juristid, ostu- ja müügijuhid, finantsistid.Aeg ja koht: 20. november, Tallinn, Sütiste 21Lektor: Tiit TammemägiKorraldaja: Eesti Majandusjuhtide EttevõtluskoolHind: 3300 krLisainfo: www.emiewt.ee

Uued akreditiivi reeglid ja arveldused väliskaubandusesSisu: valuutad ja valuutariskid, euro ja SDR, rahvusvahelised arveldused, ekspordi-impordilepingute maksetingimused ja -vormid, ettemaks, kohemakse, kommertskrediit, avatud arve, dokumendiinkasso ja selle kasutamine, dokumendiakreditiiv, selle liigid ja praktiline kasutamine, UCP-600 - uued akreditiivi reeglid, pangagarantiid, vekslid.Sihtgrupp: logistikud, eksportöörid, importöörid, ekspedeerijad, juristid, ostu- ja müügijuhid, finantsistid.Aeg ja koht: 21. november, Tallinn, Sütiste 21Lektor: Tiit TammemägiKorraldaja: Eesti Majandusjuhtide EttevõtluskoolHind: 2500 krLisainfo: www.emiewt.ee

Autor: ÄP

Hetkel kuum