Obama juhib McCaini ees

Kertu Ruus 05. november 2008, 04:54

Varased hääletustulemused näitavad, et USA
presidendivalimised võidab demokraat Barack Obama vabariiklase John McCaini ees.
Sajad
Capitol City Brewing Compnay pubisse kogunenud Barack Obama pooldajad
rõõmustavad, kui CNN teatab Obama tõenäolisest võidust Pennsylvania
osariigis

USA valimissüsteem eeldab, et võitja peab saama 270 valijamehe hääled: kes võiSajad Capitol City Brewing Compnay pubisse kogunenud Barack Obama pooldajad rõõmustavad, kui CNN teatab Obama tõenäolisest võidust Pennsylvania osariigisdab konkreetses osariigis valimised, võidab ka kõik osariigi valijameeste hääled.

Tulemused muutuvad pidevalt, kuid Obama juhib hetkel enam kui kahekordse valijameeste häälte arvuga.

Demokraadid loodavad ka juba niigi nende kontrolli all olevas Esindajatekojas ja Senatis kohti juurde võita.Sajad Capitol City Brewing Compnay pubisse kogunenud Barack Obama pooldajad rõõmustavad, kui CNN teatab Obama tõenäolisest võidust Pennsylvania osariigisSajad Capitol City Brewing Compnay pubisse kogunenud Barack Obama pooldajad rõõmustavad, kui CNN teatab Obama tõenäolisest võidust Pennsylvania osariigisSajad Capitol City Brewing Compnay pubisse kogunenud Barack Obama pooldajad rõõmustavad, kui CNN teatab Obama tõenäolisest võidust Pennsylvania osariigis

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2008, 08:08
Otsi:

Ava täpsem otsing