McDonalds müüb jätkuvalt hästi

Mait Jüriado 10. november 2008, 17:25

McDonalds Corp. teatas, et oktoobris tõusis
nende müük aastaga samade müügipindade võrdluses 8,2%.

USAs tõusis võrdsete pindade müügivõrdlus 5,3%, Euroopas 9,8%. Ettevõtte sõnul on kasv tingitud olulistest uuendustest menüüdes. Müügikasvu vedasid Suurbritannia, Venemaa ning Prantsusmaa. Aasias kasvas müük aastaga tervelt 12%.

McDonalds ületas eelmisel kuul oma kvartalitulemustega analüütikute ootusi. McDonalds on hästi suutnud säilitada oma kasumlikkust, kuna restoranisektorit on räsinud kõrgenenud toidu- ning bensiinihinnad, samuti kinnisvara- ning krediiditurul toimuv.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. February 2009, 16:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing