Mait Jüriado • 10. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

McDonalds müüb jätkuvalt hästi

McDonalds Corp. teatas, et oktoobris tõusis nende müük aastaga samade müügipindade võrdluses 8,2%.

USAs tõusis võrdsete pindade müügivõrdlus 5,3%, Euroopas 9,8%. Ettevõtte sõnul on kasv tingitud olulistest uuendustest menüüdes. Müügikasvu vedasid Suurbritannia, Venemaa ning Prantsusmaa. Aasias kasvas müük aastaga tervelt 12%.

McDonalds ületas eelmisel kuul oma kvartalitulemustega analüütikute ootusi. McDonalds on hästi suutnud säilitada oma kasumlikkust, kuna restoranisektorit on räsinud kõrgenenud toidu- ning bensiinihinnad, samuti kinnisvara- ning krediiditurul toimuv.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt