Tiit Vähi Silmet loobub kolmepäevase töönädala plaanist

15. jaanuar 2009, 15:33

ASi Silmet juhatus otsustas mitte minna
ettevõttes üle kolmepäevasele töönädalale. Veel esmaspäeval rääkisid firma
juhid eesootavast tööaja lühendamisest.

Esialgselt plaaniti rakendada kolmepäevast töönädalat 19. jaanuarist. "Tootmine jätkub tavapärase graafiku järgi. Ettevõtte juhatus võtab vastu edasisi tööaega puudutavaid otsused vastavalt turu olukorrale," teatas Silmeti kommertsdirektor David D'Brock.

Silmeti juht Anti Perkson ütles esmaspäeval, et kolmepäevase töönädala korral saavad Silmeti töötajad palka kolme päeva eest nädalas. "Arvan, et töötajatel on hea meel, et neid ei koondatud ja et osaline töö säilib," märkis ta. Keegi rõõmus ei ole, aga see on kooskõlastatud nii tööinspektsiooni kui ka ametiühinguga, midagi seadusevastast pole, lisas ta.

Perksoni sõnul otsustati töönädala lühendamine Silmetis eelmise aasta lõpus.

Silmeti suuromanik on endine peaminister Tiit Vähi.

Silmeti üks omanikke Tiit Vähi Silmeti üks omanikke Tiit Vähi

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2009, 16:27
Otsi:

Ava täpsem otsing