Maripuu: kõik lubatu sai tehtud

23. veebruar 2009, 07:51

Reformierakondlane Maret Maripuu annab täna
sotsiaalministri ameti üle parteikaaslasele Hanno Pevkurile, öeldes, et midagi
ei jäänud ripakile, pensionide väljamaksmine uue korra kohaselt toimib ning
vahepeal tekkinud probleemid on likvideerimisel.

"Kindlasti on ministeerium teine kui siis, mil ministrina alustasin. Minu eelkäijate ülesanne oli jagada aina kasvavat raha, minu ülesandeks hoida sotsiaalsüsteemi olukorras, kus raha katastroofiliselt vähenes," sõnas Maripuu Postimehele.

"Ministeeriumi töökorralduse probleemkohad, mis nii selgelt ja valusalt välja tulid, on hakanud toimima sujuvamalt. Usun, et juhtunust said karastava õppetunni kõik ministeeriumi töötajad ja igaüks on teinud omad järeldused, kuidas edaspidi paremini ja vastutustundlikumalt tegutseda."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. February 2009, 07:51
Otsi:

Ava täpsem otsing