Veskimägi: presidendi kõne võis riivata ettevõtjaid

25. veebruar 2009, 11:45

Tööandjate keskliidu juht Enn Veskimägi
ütles, et presidendi kõne oli väga laiapõhjaline ning puudutas kõiki Eesti
ühiskonna kihte.

"Kõne ei jätnud kedagi puudutamata, kõik ühiskonnakihid said ilusti kaetud," lausus Veskimägi ja lisas, et talle meeldis kogu kõne.

Tema sõnul võis aga presidendi kõne mõningaid ettevõtjaid ka riivata. "President käsitles oma kõnes ettevõtjaid tervikuna," leidis Veskimägi ja selgitas, et presidendil oli raske välja selekteerida valdkondade kaupa ettevõtjaid, kes on majanduse arengusse panustanud rohkem, kes vähem.

"Osad ettevõtjad on kindlasti rohkem panustanud ja tegelenud ekspordiga, riigi ees kohustusi täitnud ja kohusetundlikult käitunud," märkis Veskimägi. Tema meelest on samas valdkondi, kus on vigu oluliselt rohkem tehtud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. February 2009, 09:22
Otsi:

Ava täpsem otsing