Swedbanki jaepanga juhiks sai Aet Altroff

Annika Matson 10. märts 2009, 14:38

Swedbanki jaepanga juht on alates eilsest
Aet Altroff, senine jaepanga direktor Ulla Ilisson siirdus lapsepuhkusele.

Altroff on Swedbankis töötanud 15 aastat, teatas pank. Oma karjääri alustas ta 1994. aastal majanduskeskkonna uuringute spetsialistina Hoiupangas, sellele on järgnenud erinevad ametikohad nii ettevõtete panganduses, elukindlustuses, turunduses ja ka jaepanganduses. Enne jaepanga juhi kohale asumist juhtis Altroff eraisikute finantseerimise divisjoni. Kõrghariduse on ta omandanud Tallinna Tehnikaülikoolis turunduse ja välismajanduse erialal.

"Tänases majanduskeskkonnas on Swedbanki jaepanga põhiline prioriteet panga ja klientide kohandumine muutunud olukorraga," rääkis Altroff ülesannetest uuel ametikohal. "Tähelepanu keskpunktis on klientide ootustele vastava kõrgetasemelise teeninduse pakkumine, nõu andmine ja probleemidele lahenduste leidmine.”

Jaepanga juht vastutab Swedbankis eraisikutele ja väikeettevõtetele suunatud pangateenuste, kontorivõrgu ja klienditoe toimimise eest.
Foto: Julia-Maria LinnaFoto: Julia-Maria Linna

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. October 2009, 17:01
Otsi:

Ava täpsem otsing