Eesti ja Brasiilia-0:1

12. august 2009, 22:13

Eesti ja Brasiilia sõpruskohtumine A Le Coq
Arenal lõppes seisuga 0:1 Brasiilia kasuks.

Eesti koondise kapten Raio Piiroja ütles ETVle, et Eesti koondis mängis viisakamalt kui brasiillased ja iga väikese puudutuse peale pikali ei kukkunud. Samas nentis ta, et Brasiilia on muidugi tase omaette.

Eestile Luis Fabiano poolt löödud värava kohta ütles Piiroja, et see oli üks õnnetu värav ja võinuks ka olemata olla.

Telepilt sõpruskohtumisest Eesti ja Brasiilia jalgpallikoondiste vahel jõudis 150 riiki. Eesti Jalgpalli Liidu pressiesindaja Mihkel Uibolehe sõnul pole ühtegi Eestiga seotud üritust kunagi varem televisiooni kaudu nii paljudes riikides edastatud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2009, 22:27
Otsi:

Ava täpsem otsing