Armin Kõomägi läheks õppima keskkonnateadust või õpetajaametit

14. august 2009, 15:14

Äripäeva Eesti mõjukate TOP 100s 55. kohal
olev ärimees Armin Kõomägi läheks praegu õppima kas keskkonnateadust või
õpetajaametit, kuna need tunduvad huvitavad.

„Esimene on hästi huvitav ja teine on ka hästi huvitav,“ põhjendas Kõomägi vastust päevaküsimusele, mis eriala läheks ta praegu õppima.

Ärimees ei osanud öelda, mis ametipostil ta peale keskkonnateaduse tudeerimist tööle hakkaks. „Ma ei tunne seda valdkonda nii hästi, aga mulle tundub see huvitav,“ arvas ta.

„Keskkond on väga oluline ja inimene muudab seda kogu aeg. Seepärast peab olema mingisugune vastujõud, mis vaatab, et liiga palju liiga halvasti ei muudetaks,“ rääkis Kõomägi. „Saab tööd teha väljas ega pea istuma kontoris. Kuidagi romantiline ettekujutus on mul sellest,“ lisas ta.

Õpetaja ameti valimist põhjendas Kõomägi sellega, et see on hästi vajalik. „Et õpetaja ei oleks selline vanemate prouade amet, et selle valiks just noored mehed,“ soovis ta. Tema hinnangul peaks muidugi väga palju muutuma kogu õpetaja elukutse imagos. „Eks see ole selline misjonitöö rohkem,“ märkis ärimees.

Küsimusele, mis takistaks tal praegu nimetatud erialadele õppima minemist, vastas Kõomägi, et tal ei ole sellist vajadust hetkel. „Ei ole välistatud, aga selleks peaks mingisugune tõuge või vajadus tekkima,“ ütles ta. „Midagi ei saa välistada.“

Ise on mees õppinud Tallinna polütehnikumis arvuteid, mis aga olid täiesti erinevad tänastest, hiljem õppis ta Tallinna Tehnikaülikoolis majandust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. August 2009, 15:47
Otsi:

Ava täpsem otsing