Vanglad otsivad uut kartulitarnijat

18. august 2009, 10:22

Justiitsministeerium kuulutas välja
riigihanke Tallinna, Murru, Harku, Tartu ja Viru vanglate varustamiseks
kartuliga.

Ühes vanglas tarbitakse olenevalt vangla suurusest 1,5-14 tonni kartulit kuus. Oma pakkumise saavad huvilised esitada iga vangla kohta eraldi, seega oodatakse riigihankest osa võtma ka piirkondlikke kartulimüüjaid, teatas justiitsministeerium.

Riigihankes kutsutakse osalema pakkujaid, kelle viimase kolme aasta köögiviljade müügikäibe keskmine ületab 1 miljonit krooni. Samuti peavad pakkujad suutma tagada kartuli järjepideva iganädalase transpordi vanglatesse kogu aasta vältel. See eeldab ka vastavate transpordivahendite olemasolu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. August 2009, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing