Kuula Kuku raadiot: miks Äripäev torgib ärieliiti?

13. oktoober 2009, 10:51

Tänases Kuku saates "Äripäev
eetris" räägivad Äripäeva juhid, kelle huvide eest nad lehte tehes
seisavad.

Ajalehe 20. sünnipäeva puhul saab saates vastuse mitmele põletavale küsimusele. Miks Äripäeva kümne parima loo seas olid sellised, mis torkasid valusalt Eesti ärieliiti? Miks Äripäev toetab parempoolset maailmavaadet? Miks Eestis pole õnnestunud tekitada konkureerivat iga päev ilmuvat majanduslehte? Kas Äripäev võiks ilmuda veel 20 aastat või oleme äriliselt jõudnud oma tegemistega lõpusirgele? Kuidas on üritatud Äripäeva kasutada ära ning milliste vahenditega proovitakse mõjutada meie lehes ilmuvaid lugusid endale soodsas suunas?

Seda uudist kommenteerides võid esitada küsimusi või pakkuda välja teemasid, mida tahaksid Äripäeva juubelisaates kuulda. Kuku eetris vastavad küsimustele ja kajastavad lugejate soovitud teemasid Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, peatoimetaja Meelis Mandel ja uuriva toimetuse juht Aivar Hundimägi. Saade võib kuulata kl 13 ning kordusena kl 19.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2009, 10:51
Otsi:

Ava täpsem otsing