Maagaasi futuurid kerkisid korralikult

Silvia Viidik 10. detsember 2009, 22:13

Maagaasi futuurid on kerkinud enam kui 8 protsenti viimase 11 kuu kõrgtasemele, pärast seda kui USA laovarud langesid oodatust rohkem, viidates nõudluse paranemisele külmade ilmade saabudes.

Naftafutuuride hind langes alla 70 dollari barrelist esimest korda viimasel kahel kuul. Maagaasi jaanuarikuised tulevikulepingud kerkisid New Yorki kaubabörsil 40,4 senti ehk 8,3 protsenti 5302 dollarini Briti termaalühiku kohta.

Päevasiseselt kerkis hind 5347 dollarini, mis on kõrgeim tase alates jaanuarist. Maagaasi futuurid on sel kuul kerkinud umbes 9 protsenti, kuigi aasta algusest arvates on nad siiski 6 protsenti langenud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. December 2009, 22:13
Otsi:

Ava täpsem otsing