Ettevõtja: rahval pole lihtsalt raha

Kaisa Gabral 21. detsember 2009, 17:48

Lubadusi oli palju selleks aastaks, kuid masu tegi oma töö ja eluunistus jäigi täitmata, sest raha lihtsalt ei olnud, märkis Grand Kinnisvara juht Marek Kerna.

"Mul oli plaan 2009. aastal Tiibetisse sõita, kuid see jäi ära. Eluunistus jäi tegemata, sest lihtsalt raha ei olnud. See polnud isegi mitte lubadus, see on eesmärk. Kuid tuleval aastal ma alla küll ei anna, ma ei osta isegi jõulukinke nüüd," vastas Kerna küsimusele, milline selle aasta lubadus jäi täitmata.

Kui vaadata ärilisest plaanist, siis oleks Kerna soovinud, et ettevõtte areng oleks parem olnud, kuid raha puuduse tõttu oligi kõik aeglasem.  

"Paraku jääb kõik raha taha. Arengutega on ka nii, et ilma rahaliste arenguteta pole võimalik neid edasi viia, sisemised struktuurimuudatused on tehtud. Kuid rahval pole raha, neil pole raha selleks, et meie neid teenindada saaksime. Või nad ei taha seda anda. Või ei julge. Kui vaadata näiteks Eesti Panga statistikat, siis 60 miljardit seisab hoiustel, sealt võiks küll ju midagi näpistada," märkis ettevõtja naerdes.

Seoses lõppeva 2009. aastaga ja kohe-kohe algava 2010. aastaga küsime ettevõtjate käest kommentaare uue aasta lubaduste ja nende täitmise kohta.

 

 

 

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. December 2009, 14:04
Otsi:

Ava täpsem otsing