Pillesaar: andke teada, kui olen midagi lubanud ja tegemata jätnud

Kaisa Gabral 22. detsember 2009, 11:37

Üldiselt arvab ettevõtja Jaan Pillesaar, et selle aasta lubadused said täidetud või üle vaadatud. Kuid kui midagi on jäänud ripakile, siis palub ta sellest endale teada anda.

"Minu suuremad lubadused olid nagu alati seotud äriga ja need said täidetud või uued kokkulepped sõlmitud. Kuna majandus muutus eelmise aasta lõpus radikaalselt, siis mõned eelnevalt tehtud kokkulepped tuli vastastikkusel nõusolekul üle vaadata ja uutesse oludesse sobitada," vastas Pillesaar küsimusele, milline selle aasta lubadus jäi täitmata.


Samas tõdes ettevõtja, et kindlasti võis jääda lohakile mitmeid väiksemaid asju, sest oli kiire aasta ning sel juhul üht-teist jääb pikalt oma järge ootama, kuni ununeb. "Kui keegi tunneb, et olen midagi lubanud ja tegemata jätnud, palun võtke ühendust ja andke julgesti teada," lisas ta.

Seoses lõppeva 2009. aastaga ja kohe-kohe algava 2010. aastaga küsime ettevõtjate käest kommentaare uue aasta lubaduste ja nende täitmise kohta.


 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. December 2009, 11:38
Otsi:

Ava täpsem otsing