BÖRS: India üle 2% plussis

Romet Kreek 23. detsember 2009, 09:29

India aktsiaturg tegi kolme nädala suurima tõusu, kuna USAs ületas eluasemete müük ootuseid ja tõstis optimismi suurima ekspordituru paranemise suhtes.

India aktsiaturg tõusis 2,6 protsenti. Üle ühe protsendi tõusid ka Hiina ja Vietnami aktsiaturud. Börsilangus oli vaid kahes Aasia riigis – Malaisias ja Sri Lankas, kuid sealgi oli miinus marginaalsed 0,1-0,2 protsenti. Jaapani aktsiaturg on täna riigipüha tõttu suletud.

„Hiljuti avaldatud numbrid näitavad, et maailma majandus paraneb varem oodatust kiiremini,“ ütles Platypus Asset Managementi fondijuht Prasad Patkar Bloombergile.“Praegu on veel vara öelda seda, kas majanduse paranemine on jätkusuutlik, kuid 2010. aasta esimese kvartali lõpu poole saavad asjad selgemaks.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. December 2009, 09:29
Otsi:

Ava täpsem otsing