Katre Pilvinski • 10. juuli 2010 kell 9:11

Miljonipulmi lubanud ärinaist Tiiu Silvest ähvardab pankrot

"Ei-ei-ei!" lükkab enda väitel Araabia šeikidega kullaäri ajav Tiiu Silves kirglikult ümber väite, nagu seisaks ta pankroti veerel. Ometi nõuab inkassofirma temalt üle 100 000 krooni küündivate võlgnevuste tasumist.

Metalliäri õitsenguajal 1990ndail seltskonnameedias tohutu rikkuse ja hiilgusega uhkeldanud Tiiu Silves hõiskas veel mullu septembris, et peab endast kümme aastat noorema ameeriklasest peiuga kohe-kohe pöörased miljon krooni maksvad pulmad, kirjutas Õhtuleht.

Nüüd selgub, et miljoneid pole Silvesel ilmselt kusagilt võtta: Julianuse inkassofirma kliendid nõuavad temalt üle 100 000 krooni ulatuva võlgnevuse tasumist juba kolm kuud.

"Oleme teinud talle pankrotihoiatuse. Kui ta oma võlgu tasuma ei asu, võib kõigi eelduste kohaselt asi minna pankrotini," kinnitas Julianus Inkasso juhataja Ülar Maapalu ja lisas, et nende teada on Silves peale nende firma klientide võlgu veel teistelegi.

Hetkel kuum