Indrek Kald • 7. oktoober 2010 kell 16:40

Äripäev toob turule ajakirja Imeline Teadus

AS Äripäev hakkab novembrist kirjastama uut kuukirja nimega Imeline Teadus. Avanumbri tiraaž on 12 000 eksemplari.

Esimeses numbris on mitmeid huvitavaid ja illustreeritud artikleid. Näiteks haarav ülevaade dinosauruste värvide taastamisest, teoreetilised lahendused tähereiside korraldamiseks, artikkel murrangulistest avastustest migreeni ravis, ülevaade sellest, millistest surmahaigustest arstid meid lähimal aastakümnel päästavad jne.

Tegu on Skandinaaviamaade konkurentsitult menukaima, juba 25 aastat ilmunud populaarteadusliku ajakirjaga, mida annab välja Äripäeva Taanis asuv sõsarfirma Bonnier Publications (ka Äripäev kuulub Bonnieri kontserni). Ajakirjal Imeline Teadus on Skandinaaviamaades kolm korda rohkem tellijaid kui kohalikes keeltes ilmuval ajakirjal National Geographic, kirjutab Best Marketing.

Hetkel kuum