• Jaga lugu:

  Eestlased viisid oktoobris ligi 700 mln krooni võõrsile

  Kui septembris tehti Eestis väljastatud pangakaartidega välismaal tehinguid 705,9 miljoni krooni eest, siis oktoobris jäi summaks 694,4 miljonit, selgus Nets Estonia andmetest.

  Oktoobris tehti Eesti väljastatud pangakaartidega välismaal tehinguid 694,4 miljoni krooni eest, mis võrreldes septembriga veidi langes. Septembris tehti Eestis väljastatud pangakaartidega välismaal tehinguid 705,9 miljoni krooni eest. Tehingute arv kokku välismaal oli eelmisel kuul 1 051 416.
  Eestis aga tehti välismaal väljastatud pangakaartidega tehinguid 584,9 miljoni krooni eest, mis on veidi rohkem kui eelmisel kuul. Septembris kulutati Eestis välismaal väljastatud pangakaartidega 575,5 miljonit krooni. Välismaal väljastatud pangakaartidega tehti oktoobri kuu jooksul Eestis 735 162 tehingut.
  Alates septembrist on Pankade Kaardikeskuse AS nimi Nets Estonia AS. Pankade Kaardikeskuse AS asutati 31.08.93 Hansapanga ja Tallinna panga poolt. Viimased pankadest omanikud Swedbank, SEB ja Sampo müüsid Kaardikeskuse 01.07.08 firmale Nets A/S, kelle omanikeks on PBS A/S ja BBS AS, kes omakorda ühinesid ning võtsid 09.09.10 kasutusele ärinime Nets.  
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Ärimehi ja poliitikuid tinistanud õnneotsijast kelm vahistati Politsei palub ohvritel endast märku anda
Politsei vahistas varem korduvalt kelmuses süüdi mõistetud Marek Tamme (varem Alle), kes pööras osavalt ümber näpu ettevõtjad, tipp-poliitikuid ja isegi krimikohtuniku Merle Partsi. Politsei kahtlustab, et kelmi ohvrite ring võib olla laiem.
Politsei vahistas varem korduvalt kelmuses süüdi mõistetud Marek Tamme (varem Alle), kes pööras osavalt ümber näpu ettevõtjad, tipp-poliitikuid ja isegi krimikohtuniku Merle Partsi. Politsei kahtlustab, et kelmi ohvrite ring võib olla laiem.