Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tahvelarvutid polegi nii menukad?

  Täna teatas turuuuringuid läbiviiv Rodman & Renshaw LLC, et tarbijate huvi tahvelarvutite vastu on vähenenud mis tähendab, et Padi ja tema konkurentide läbimüük võib tulla oodatust väiksem.

  „Apple’il, kes müüs eelmises kvartaliga 4,19 miljonit iPadi, võib tekkida raskusi prognoositud 6 miljoni tahvelarvutit müümisega,” teatas Rodmani analüütik Ashok Kumar, „ on tõenäoline, et toote müügitulemused jäävad 5 miljoni piiresse.”
  Puutetundlikud ekraanid, millega saab vaadata videoid, mängida mänge ning lugeda e-ajakirju on siiski nišitoode, mille piiratud kasutusvõimalused võivad tarbijate huvi selle vastu vähendada. Kumar teatas, et Galaxy tabi tootja Samsung Electorics vähendas kesiste müügitulemuste tõttu seadme tootmist 50 protsendi võrra.
  Tootjad ise leiavad, et turg on kasvusuunal. Nende hinnangul kolmekordistub järgmisel aastal puutetundlike arvutite müük 54,8 miljonini.
  Research in Motion, kes toodab BlackBerry nutitelefoni, paiskab varsti müüki PlayBooki, mille hind peaks jääma alla 500 dollari. Dell pakub 5 tollist Dell Streaki. Järgmise aasta algul paiskab ka Motorola müüki enda versiooni tahvelarvutist.
  „Tahvelarvuti on tore asi, kuid kas see on vajalik asi?” kahtles Ashok Kumar.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
USA aktsiaturud alustasid juulit tõusuga
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Liina Kersna jääb ametisse Valitsuses ei tohi alla 7 liikme
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Haapsalu raudtee pikendamine liigub teadmata tulevikku
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.