Silvia Kruusmaa • 18. november 2010 kell 6:38

Amet kahtlustab Kruudat maksupettuses

Eesti Ekspressi andmetel kahtlustab maksuamet ärimees Oliver Kruudat seoses 2006. aastal Valmetek Investis juustutootmise algatamisega suures maksupettuses, sest ameti hinnangul olid kümnete miljonite kroonide maksmine seadmete soetamise sildi all ettevõtlusega mitteseotud kulud.

Hiljuti selgus ka, et maksuamet on seadnud riigi kasuks hüpoteegid ettevõtja Oliver Kruudale eraisikuna kuuluvale kinnisvarale, kokku summas 5,9 miljonit krooni selgub kinnistusregistrist.

Kruudale kuulub kokku kuus kinnistut ja kaks korterit, milledele kõigile on seatud hüpoteek maksuameti kasuks. Kolm kinnistut asuvad Nõmmel Helbe tänaval, üks kinnistu asub Rae vallas, üks Kernu vallas ja üks Keila vallas. Korterid asuvad Tallinna vanalinnas Müürivahe tänava 34/Valli tänav 4.

 

Hetkel kuum