• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Internetipangad sulguvad pärastlõunal

  Eesti internetipangad sulguvad täna pärastlõunal ja avanevad uuesti 1. jaanuari hommikutundidel, teatas pangaliit.

  Pankade lõikes esineb erinevusi, aga üldiselt soovitame tõepoolest ennelõunal pangaasjad korda ajada ja maksed ära teha, selgitati pangaliidust.
  Mõnes pangas saab makseid teha kuni kella 18ni, teises pangas on pärastlõunane aeg see, kui pannakse klientidele internetipank kinni. Kella 14.30ni peaks valdav enamik olema üleval, siis alustatakse eurole ülemineku protsessi, kinnitati pangaliidust.
  Taastumise koha pealt esineb samuti panklade lõikes erinevusi. Siseriiklikke pankadevahelisi makseid saab uuesti teha 3. jaanuaril, mil on esimene tööpäev. Enamasti saab pankades vaadata kontojääki alates 1. jaanuari esimestest tundidest. Mõnes pangas taastuvad e-teenused juba öösel ja teistes pankades lõuna paiku.
  Kõik pangad on valinud erineva lähenemise ja ühtset süsteemi ei ole. Konkreetse infoga saab tutvuda pankade kodulehekülgedel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.