Birjo Must • 31. detsember 2010 kell 6:49

Internetipangad sulguvad pärastlõunal

Eesti internetipangad sulguvad täna pärastlõunal ja avanevad uuesti 1. jaanuari hommikutundidel, teatas pangaliit.

Pankade lõikes esineb erinevusi, aga üldiselt soovitame tõepoolest ennelõunal pangaasjad korda ajada ja maksed ära teha, selgitati pangaliidust.

Mõnes pangas saab makseid teha kuni kella 18ni, teises pangas on pärastlõunane aeg see, kui pannakse klientidele internetipank kinni. Kella 14.30ni peaks valdav enamik olema üleval, siis alustatakse eurole ülemineku protsessi, kinnitati pangaliidust.

Taastumise koha pealt esineb samuti panklade lõikes erinevusi. Siseriiklikke pankadevahelisi makseid saab uuesti teha 3. jaanuaril, mil on esimene tööpäev. Enamasti saab pankades vaadata kontojääki alates 1. jaanuari esimestest tundidest. Mõnes pangas taastuvad e-teenused juba öösel ja teistes pankades lõuna paiku.

Kõik pangad on valinud erineva lähenemise ja ühtset süsteemi ei ole. Konkreetse infoga saab tutvuda pankade kodulehekülgedel.

Hetkel kuum