Niveale miljardi euro eest reklaami

Katri Soe-Surén 04. märts 2011, 11:49

Nivea tootja Beiersdorfi kontsern on maikuuks Nivea 100. sünnipäevaks välja kuulutanud firma jaoks kõigi aegade suurima, miljard eurot maksva reklaamikampaania.

Miljard eurot panustatakse reklaami ajakirjades, televisioonis ja tänavaplakatitel. Ligi 75 000 poes üle maailma pannakse üles nõustamis- ja proovimisletid. Tugevalt panustatakse ka internetti, samuti sotsiaalmeediasse Facebooki ja Twitterisse, et jõuda noorte ostjateni. Kampaania üks juhtivaid nägusid poplaulja Rihanna hakkab laulma Nivea laulu, kontsern loosib välja pileteid Rihanna kontsertitele.

Beiersdorfi kontsern on kosmeetika müügi osas Euroopas ja Aasias suurtes raskustes. Plaanis on teha radikaalsed ümberkorraldused sortimendis ning pöörduda tagasi oma juurte juurde, ehk siis keskenduda kehahooldusele ja loobuda kõrgekvaliteedilisest kosmeetikast. Nii lõpetatakse näiteks Nivea huulepulkade ja ripsmetušši tootmine. Hindu vaatamata tooraine hinnatõusule Beiersdorf tõsta ei kavatse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. March 2011, 11:49

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing