Asekantsler: zombielennud on kurnavad

Väinu Rozental 26. aprill 2011, 14:33

Ma nimetan neid tööreise, mis algavad Tallinna lennujaamast varavalgel ja lõpevad kesköö paiku, zombielendudeks, ütles põllumajandusministeeriumi põllumajandus- ja kaubanduspoliitika asekantsler Andres Oopkaup.

„Järgmine tööpäev on siis kadunud – ei suuda sa õieti koosolekust osa võtta ega tööd teha,“ kurtis Oopkaup ja lisas, et sellised reisid on väga kurnavad.

Oopkaup lisas, et eriti hull on siis, kui õhtune reis veel hilineb ka. „Näiteks Estonian Airil on lennuajad väga täpselt välja planeeritud ja kui päeval peaks lennukiga mingi aps juhtuma, siis õhtused reisid lükkuvad kõik edasi.“

Oopkaupi sõnul liigub ta tööalastel reisidel peamiselt Tallinna ja Brüsseli vahet. „Nüüd on Tallinna-Brüsseli lennuühendus jälle parem, aga vahepeal pidi kasutama ainult ümberistumisi ja see ei ole just kõige parem variant, kui kulutad lendamise peale ligi kuus tundi, “ rääkis ta.

Äripäev küsis täna päevaküsimusena, mis liini avamist vastaja Tallinnast pikisilmi ootab. Päevaküsimuse ajendiks on see, et EasyJet avab täna regulaarlennud Tallinna ja Liverpooli vahel.

Oopkaup ei nimetanud konkreetset otseliini, kuid lisas, et näiteks ministeeriumite ametnikel on sagedamini asja Euroopa Liidu eesistujariiki ehk praegu siis näiteks Ungarisse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. April 2011, 14:34
Otsi:

Ava täpsem otsing