Ministeerium: Norra pole Eestile etteheiteid teinud

Anne Oja 03. mai 2011, 19:26

Välisministeeriumi andmetel pole Norra Eestile etet heitnud, et siinsed kurjategijad käiks Põhjamaades pahandust tegemas.

Eesti ja Norra vahelises ametlikus suhtluses ei ole kuritegevus teemana tõstatunud ning välisministeeriumil puudub igasugune alus arvata, justkui väljendaks artiklis esitatud väited Norra ametlikku seisukohta, kommenteeris välisministeerium Norra ajalehes Aftenposten ilmunut.

Välisministeerium lisas ühtlasi, et neil pole siseministeeriumi ning politsei- ja piirivalveameti kommentaaridele rohkem midagi lisada. Välisministeerium ei pea Schengeni lepingu muutmist vajalikuks ega mõistlikuks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. May 2011, 19:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing