Indrek Kald • 5. oktoober 2011 kell 13:20

"Müts maha Pohlaku ees, et ta ei tule iga kord raha küsima"

Kultuuriministeeriumi asekantsler Tõnu Seil kiidab Aivar Pohlaku juhitavat Eesti Jalgpalli Liitu, et nad ei tule alati riigilt raha küsima, kuigi vutt saab Eestis korvpallist pea poole väiksemat toetust.

"Müts maha Pohlaku ees, et ta ei tule iga kord raha küsima. Kui ta küsiks ja meie näiteks ka annaks iga kord, siis oleks see vahe korvpalliga ehk väiksem või puuduks üldse," vahendas Õhtuleht Seili intervjuud ajakirjale Jalka.

Toimetuse küsimusele, kas jalgpall peaks rohkem riigilt raha küsima, vastas asekantsler spordi alal: "Seda ei tahaks välja öelda. Osa alaliite ei saa lihtsalt sponsoreid ja toetuvad ainult avalikule rahale, teine osa teeb enne lepingud sponsoritega ja küsib siis riigi raha."

Hetkel kuum