• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ootamatu pööre Suklese-Libliku palgamõrvasaagas

  Kohus tagastas Tullio Libliku palgamõrva tellimises süüdistatava Andrus Suklese toimiku, sest materjal pole piisav õigeks- ega süüdimõistmiseks.

  Süüdistuse järgi maksis Andrus Sukles (45) mullu augustis endise äripartneri Tullio Libliku tapmise eest ettemaksuks 1000 eurot ning andis palgamõrvarile Libliku fotod koos muu kuriteoks vajaliku teabega. Palgamõrvar rääkis aga asjast politseile ning Suklese kuriteoplaan ebaõnnestus.
  Libliku väitel võis Sukles palgamõrva tellides üritada pääseda miljonite kroonide suuruse võla maksmisest Libliku firmale OÜ Saarte Investeering, kus Sukles oli partner.
  "Kohtutoimikuga tutvumine on veelgi suurendanud minu tänutunnet politsei ja prokuratuuri töö vastu, kes jõudsid Andrus Suklese plaanile jälile enne, kui see teoks sai," ütles Liblik oma esindajate teatel Delfile.
  Samas on Sukles väitnud, et hoopis Liblik oli talle võlgu.
  Kohtu teatel lahendati kriminaalasi kinnises menetluses ning tänast määrust ei saa edasi kaevata.
  „Usaldame õiguskaitseorganeid ja loodame, et formaaljuriidilised täpsustused aitavad peatselt õige ja õiglase kohtulahendini jõuda. Usume, et kuritegu saab karistuse, sest ainult nii saab vältida karistamatuse tunde levimist ühiskonnas,“ ütles tänase kohtuotsuse kohta kommentaariks Libliku advokaat Maria Mägi.
   Liblik lisas omaltpoolt: „Olgu formaalsustega, kuidas on, kuid olen jätkuvalt ääretult tänulik politseile ja prokuratuurile, kes suutsid ära hoida väga raske kuriteo. Kogu seda juhtumit ja selles ilmnenud küünilisust on olnud minul isiklikult, aga ka minu lähedastel äärmiselt raske taluda. See juhtum võiks ka teiste ettevõtjate jaoks olla õppetund, kui oluline on äripartnerit hoolikalt valida.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Reklaamiagentuuride TOPi võitja: eelmise aasta eesmärk oli püsimajäämine
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.