Eesti-Iirimaa piletid müüdi läbi poole tunniga

Indrek Kald 17. oktoober 2011, 11:01

Täna hommikul kell kümme müüki tulnud Eesti-Iirimaa jalgpalli EMi play-offi piletid müüdi välja poole tunniga.

Pileteid müüs Piletilevi, pääse küljetribüünile maksis 16 ja otsatribüünile 14 eurot. Piletilevi veebi on tekkinud juba hulk ostusoovijate kuulutusi. Iirimaa koondise fännidele eraldati Tallinna-mänguks 1200 piletit, 4000 piletit olid eelnevalt juba fännide poolt broneeritud. A. Le Coq Arena mahutab pea 9700 inimest.

"Müük oli väga hoogne, minutis osteti üle saja pileti," rääkis jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht Postimehele ning lisas, et liit vaatab üle, kas neil jäi veel kusagil pileteid üle, et saaks needki müüki panna.

Eesti mängib Iirimaaga 11. novembril kell 21:45 Tallinnas A. Le Coq Arenal, neli päeva hiljem on korduskohtumine Iirimaal Dublinis. Võitja pääseb järgmise aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile, mis peetakse Ukrainas ja Poolas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. October 2011, 12:30
Otsi:

Ava täpsem otsing