Indrek Kald • 9. november 2011 kell 8:50

Vutifännide üleskutse: reedel terve päev sinistes riietes!

Eesti vutifännide ühendus Jalgpallihaigla tegi ettepaneku, et reedese Eesti-Iirimaa mängu päeval võiksid kõik kanda sinist riietust.

"Kutsume kõiki eestlasi sel olulisel päeval, kui Eesti koondis kohtub Tallinnas Iirimaaga, riietuma sinisesse ning kandma meie rahvussümboolikat jalgpallikoondise toetuseks. Ja seda mitte ainult staadionil ja selle ümbruses, vaid ka tööl, koolis, lasteaias ning linnapildis. Sinine selga-jalga-kätte, põskedele lipuvärvid ning autodele külge rahvuslipud," seisab vutifännide üleskutses.

Jalgpallihaigla soovitab unustada hetkeks eestlaslik tagasihoidlikkus ning näidata uhkusega oma rahvusvärve – nii endale, teistele kui ka 2000 Tallinna saabuvale Iirimaa koondise fännile.

"Eesti jalgpallikoondis on jõudnud oma suurepäraste esitlusega EMi valiktsüklis enneolematusse olukorda, kus jäänud on teha veel viimane samm, mis lahutab meid järgmisel aastal toimuvast EMi finaalturniirist – tuleb alistada Iirimaa kahes järgnevas kohtumises," teatas vutifännide ühendus.

"Et avalikkuses räägitakse üha enam ootamatult tekkinud jalgpallibuumist, siis näidakem seda nüüd ka uhkelt välja. Näitame, et jalgpallibuum pole mitte ainult tühipaljas sõnakõlks ning meedia väljamõeldis, vaid see eksisteerib ka reaalselt," seisab Jalgpallihaigla pöördumises.

Hetkel kuum