• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti-Iiri Tallinna mängu pilet maksab 16 eurot, Dublini mäng 45 eurot

  Kui Tallinnas toimuva Eesti-Iirimaa jalgpallimängu pilet maksab 16 eurot, siis Dublinis peetava mängu pileti eest tuleb välja käia 45 eurot.

  Eesti–Iirimaa Euroopa meistrivõistluste play-off-mängud toimuvad reedel, 11. novembril kell 21:45 Tallinnas A. Le Coq Arenal ning teisipäeval, 15. novembril kell 21:45 Eesti aja järgi (kl 19:45 Iirimaa aja järgi) Dublinis Aviva staadionil.
  Tallinnas peetava Eesti–Iirimaa kohtumise piletid tulevad Piletilevis müügile esmaspäeval, 17. oktoobril kell 10. Pääse küljetribüünile maksab 16 ja otsatribüünile 14 eurot, sooduspiletid vastavalt 12 ja 10 eurot, teatas jalgpalli liit.
  Dublinis toimuvale Iirimaa–Eesti kohtumisele saavad Eesti koondise poolehoidjaid – sh need, kes elavad Iirimaal – pääsmeid soetada ainult Eesti Jalgpalli Liidu kaudu. Selleks avab liit uue nädala alguses kodulehel vastava alajaotuse ning annab sellest avalikkusele täiendavalt teada.
  Pääsmed, mida Eestile eraldatakse maksimaalselt 5100, on mõeldud ainult Eesti koondise poolehoidjatele, kohalikke iirlasi Eesti sektorisse ei lubata. Iirimaa Jalgpalli Liit teatab mängu piletihinna lähiajal, kuid esialgsetel andmetel maksab pääse umbes 45 eurot.
  Dublinis toimuvale Iirimaa–Eesti mängule korraldab Eesti Jalgpalli Liit tšarterreisi, mille hind ja täpsemad detailid selguvad hiljemalt esmaspäevaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Lemmit Kaplinski: Tartu peab olema ka tööta-end-rikkaks-linn
Kutsume Tartu ettevõtjaid üles leppima kokku ja ühinema väärika palga deklaratsiooniga ja tagama, et Lõuna-Eestil on jõudu pakkuda ettevõtluses sisulist konkurentsi teistele Eesti piirkondadele, kirjutab Tartu linnavolikogu esimees ja sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Lemmit Kaplinski vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kutsume Tartu ettevõtjaid üles leppima kokku ja ühinema väärika palga deklaratsiooniga ja tagama, et Lõuna-Eestil on jõudu pakkuda ettevõtluses sisulist konkurentsi teistele Eesti piirkondadele, kirjutab Tartu linnavolikogu esimees ja sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Lemmit Kaplinski vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kulla hind langeb rahatrüki vähendamise ootuses
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.