Indrek Kald • 14. oktoober 2011 kell 8:18

Eesti-Iiri Tallinna mängu pilet maksab 16 eurot, Dublini mäng 45 eurot

Kui Tallinnas toimuva Eesti-Iirimaa jalgpallimängu pilet maksab 16 eurot, siis Dublinis peetava mängu pileti eest tuleb välja käia 45 eurot.

Eesti–Iirimaa Euroopa meistrivõistluste play-off-mängud toimuvad reedel, 11. novembril kell 21:45 Tallinnas A. Le Coq Arenal ning teisipäeval, 15. novembril kell 21:45 Eesti aja järgi (kl 19:45 Iirimaa aja järgi) Dublinis Aviva staadionil.

Tallinnas peetava Eesti–Iirimaa kohtumise piletid tulevad Piletilevis müügile esmaspäeval, 17. oktoobril kell 10. Pääse küljetribüünile maksab 16 ja otsatribüünile 14 eurot, sooduspiletid vastavalt 12 ja 10 eurot, teatas jalgpalli liit.

Dublinis toimuvale Iirimaa–Eesti kohtumisele saavad Eesti koondise poolehoidjaid – sh need, kes elavad Iirimaal – pääsmeid soetada ainult Eesti Jalgpalli Liidu kaudu. Selleks avab liit uue nädala alguses kodulehel vastava alajaotuse ning annab sellest avalikkusele täiendavalt teada.

Pääsmed, mida Eestile eraldatakse maksimaalselt 5100, on mõeldud ainult Eesti koondise poolehoidjatele, kohalikke iirlasi Eesti sektorisse ei lubata. Iirimaa Jalgpalli Liit teatab mängu piletihinna lähiajal, kuid esialgsetel andmetel maksab pääse umbes 45 eurot.

Dublinis toimuvale Iirimaa–Eesti mängule korraldab Eesti Jalgpalli Liit tšarterreisi, mille hind ja täpsemad detailid selguvad hiljemalt esmaspäevaks.

Hetkel kuum