• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elmar Sepp küsib Tallinna Soojusele tähtsust juurde

  Seni on Tallinna Soojus olnud II kategooria ettevõte ning seda alates 2007. aastast. Esimesse kategooriasse kuuluvad Tallinnas näiteks Tallinna Autobussikoondis (TAK), Trammi- ja Trollibussikoondis ning mõlemad suured linnahaiglad. Mõistagi on kõrgema kategooria ettevõtete juhtidele ka ette nähtud suuremad palgad.
  "ASi Tallinna Soojuse rendileandmisest on möödunud 10 aastat ning selle aja jooksul on ettevõte kandnud linna arvele kokku 30,2 miljonit krooni. Tallinna Soojus on taganud linnale stabiilse rahavoo," kirjutas Sepp.
  "Tallinna Soojus on elanikkonna teenindamise seisukohast sama oluline ettevõtte kui bussi- või elektritranspordi ettevõtjad. Tulenevalt eelöeldust on põhjendatud Tallinna Soojuse määramine I kategooriasse."
  Kui Elmar Sepp teenis eelmisel aastal Tallinna Soojuse nõukogu juhtimise eest 6524 eurot, siis näiteks I kategooria ettevõtte TAKi nõukogu juht Taavi Aas sai selle töö eest palka 8699 eurot. Märgatavad palgakäärid on ka I ja II kategooria ettevõtete juhatuse liikmete tasudes.
  Sepp jäi oma ettepanekut kommenteerides napisõnaliseks: "Ei, ei ole Tallinna Soojuse teenused aastatega muutunud. Situatsioon on muutunud, osa ettevõtteid on sealt hoopis kadunud. Mõelge ka enne, kui helistate. Head aega!"
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Reklaamiagentuuride TOPi võitja: eelmise aasta eesmärk oli püsimajäämine
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.