Kristina Traks • 2. november 2011 kell 21:00

Elmar Sepp küsib Tallinna Soojusele tähtsust juurde

Seni on Tallinna Soojus olnud II kategooria ettevõte ning seda alates 2007. aastast. Esimesse kategooriasse kuuluvad Tallinnas näiteks Tallinna Autobussikoondis (TAK), Trammi- ja Trollibussikoondis ning mõlemad suured linnahaiglad. Mõistagi on kõrgema kategooria ettevõtete juhtidele ka ette nähtud suuremad palgad.

"ASi Tallinna Soojuse rendileandmisest on möödunud 10 aastat ning selle aja jooksul on ettevõte kandnud linna arvele kokku 30,2 miljonit krooni. Tallinna Soojus on taganud linnale stabiilse rahavoo," kirjutas Sepp.

"Tallinna Soojus on elanikkonna teenindamise seisukohast sama oluline ettevõtte kui bussi- või elektritranspordi ettevõtjad. Tulenevalt eelöeldust on põhjendatud Tallinna Soojuse määramine I kategooriasse."

Kui Elmar Sepp teenis eelmisel aastal Tallinna Soojuse nõukogu juhtimise eest 6524 eurot, siis näiteks I kategooria ettevõtte TAKi nõukogu juht Taavi Aas sai selle töö eest palka 8699 eurot. Märgatavad palgakäärid on ka I ja II kategooria ettevõtete juhatuse liikmete tasudes.

Sepp jäi oma ettepanekut kommenteerides napisõnaliseks: "Ei, ei ole Tallinna Soojuse teenused aastatega muutunud. Situatsioon on muutunud, osa ettevõtteid on sealt hoopis kadunud. Mõelge ka enne, kui helistate. Head aega!"

Hetkel kuum