• Jaga lugu:

  Tarbijakaitse kummutas KultaRahaksi reklaami väite

  Tarbijakaitseameti kontrollostu põhjal väär KultaRahaksi  reklaamis kasutatud väide, et ta ostab kokku kulda parima hinnaga.

  Tarbijakaitseameti alustanud menetlust KultaRahaksi (Kuld Rahaks Baltic OÜ) reklaami suhtes, milles lubatakse kulda kokku osta  parima hinnaga.
  KultaRahaksi reklaamib end nii paberväljaannetes kui ka postkasti saadetud lendlehtede abil ning kutsub inimesi müüma oma väärisehteid neile kui parima hinna pakkujatele.
  22. detsembril sooritas tarbijakaitseameti järelevalveametnik kontrollostu, mis seisnes kuldsõrmuse hindamises nii KultaRahaksi juures kui ka teises samalaadses ettevõttes. Sõrmusele pakutud hinna vahe osutus kahekordseks, sealjuures pakkus teine ettevõte oluliselt kõrgemat hinda kui KultaRahaksi.
  Lähtudes kontrollostu tulemustest, võib väita, et KultaRahaksi reklaamis kasutatav superlatiiv „parim“ on põhjendamatu ning annab tarbijaile väärinformatsiooni.
  Tarbijakaitseamet soovitab oma väärisesemeid müüa soovivatele inimestele võtta hinnapakkumised mitmest kohast, sest eelnevale näitele tuginedes võib öelda, et hinnavahed võivad olla lausa mitmekordsed. Samamoodi tuleks suhtuda skeptiliselt reklaamlausetesse „Parim hind“ vms, kuna tihtipeale ei ole neil mingit alust ning tegemist on vaid kavala turundusvõttega.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.