Alyona Stadnik • 18. märts 2013
Jaga lugu:

Randpere Männiku erakonda ei astuks

Eesti Panga nõukogu liige, reformierakondlane Valdo Randpere ütles, et tema kindlasti ei astuks Jaan Männiku loodavasse parempoolsesse erakonda.

"Inimestel on võimalus ja vabadus teha erakonda. Kui Jaan Männik tunneb ja tahab seda teha, siis andku minna,“ lausus Randpere.

Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik tahab luua uut parempoolset erakonda, et arendada Eesti majanduskasvu. Randpere on üllatunud, et Männik soovib luua just parempoolset erakonda, sest Männik on Eesti Panga nõukogus võtnud poliitilise sõnavõtte ning on nimetanud Edgar Savisaart Eesti kõige geniaalsemaks partei juhiks ja poliitikuks. „Andku minna ja õnn kaasa talle. Loodan, et erakond saab olema tal tulemuslikum, kui Eesti Panga nõukogu esimehe olemine,“ lausus Randpere.

Küsimusele, kas leidub inimesi, kes sooviks Männikuga koos erakonda luua, vastas Randere, et tema sinna kindlasti ei astu. „Teiste kohta ma ei oska midagi öelda. Kindlasti leidub mõni inimene, kes tahab Jaan Männiku erakonda teha,“ sõnas ta.

Randpere viitas, et Männik on kirjaoskaja ning ilmselt on lugenud ka Harta12.

Jaan Männik ütles, et Eestis on vaja panustada majanduskasvu ja suurendada tööhõivet - Eesti majandus kahanes 2009. aastal 14% ja tööpuudus kasvas ligi 20% juurde, mis oli rekordiliselt suur.

Randpere sõnul võiks keegi Männikule öelda, et täna on meil aasta 2013. „Täna on meil kvalifitseeritud tööjõupuudus. Kui ta hakkab erakonda looma sellelt pinnalt, et meil on tööjõupuudus ja majandustulemused langenud, siis on ta faasist väljas. Tuleks vaadata, mis on tegelik probleem,“ selgitas Randpere.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum