Marta Jaakson • 9. september 2013
Jaga lugu:

Männik riigikogule: majandusteema fookusse

Endine Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Sven Männik on arvamusel, et riigikogu peaks arutama väljarände probleemi ning asetada prioriteetseimaks teemaks majandusküsimused.

Männik märkis, et tema arvates kõige olulisem küsimus Eestist väljarände pidurdamine. „Meil on aastaid kestnud olukord, kus lahkuvaid inimesi on rohkem kui tagasi tulevaid. Minu meelest on üks oluline põhjus, meil on liiga suured palgavahed Lääne-Euroopaga ja sellepärast peaks prioriteet olema tuua majandusküsimused, et Eestis saaks tõhustada ettevõtlust ja arendada majanduskasvu. Ja see on asi, mida riigikogu peaks arutama,“ leidis Männik.

Äripäev küsis ettevõtjatelt, mis on kõige olulisem asi, mille täna uue hooaja avanud riigikogu peaks kohe ette võtma.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum