Äripäev • 21. aprill 2014 kell 5:12

Rõivase laenukoormus seotud tema vanaema majaga

Peaminister Taavi Rõivase kõrge laenukoormus on seotud tema vanaema Nõmmel asuva majaga, mida ta on aastaid soovinud sugulastelt kätte  saada.

Maja tarbeks võttis Rõivas 2008. aastal 2,2 miljonit krooni laenu, ütles peaminister Eesti Päevalehele. "Mina olen olnud selles vaidluses koos isaga oma vanaema volitatud esindaja ja isaga kahasse oleme katnud ka kinnistu endistelt omanikelt omandamise kulusid," sõnas ta.

Vaidlused said alguse üheksa aastat tagasi, kui Rõivase vanaema soovis maja kaasomandi lõpetada ja maja korteriteks jagada. Naabrid soovisid, et neid välja ostetaks ja kohus jättiski terve maja Rõivase vanaema omandisse, ent seejärel tekkisid vaidlused.

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

Hetkel kuum