Nuutmann võib tõusta ka Eesti Meedia nõukogusse

Endine USSi juht Sven Nuutmann kommenteeris, et õpib BNSi tundma ja siis muudab, mis muutmist vajab.

Nuutmann ütles, et pressiteade tema uuest positsioonist jõudis meediasse 20 minutit enne seda, kui ta jõudis uuele toolile istuda. Uuel ametikohal on ta saanud istuda vaid kolm tundi. BNSis kavatseb Nuutmann alustada kõigepealt ettevõtte tundmaõppimisega, et välja selgitada, mis vajab muutmist ja mis laiendamist.

Nuutmann rääkis, et on andnud nõusoleku liituda UP Investiga juhatuse liikmena, kus tema põhitegevus on ka teistes meediaprojektides kaasarääkimine. Ta kinnitas, et esmajärgus läheb kogu tema energia siiski BNSile.

„Ma ütleks, et minu jaoks on BNS olnud meediamaastikul heas mõttes kroonijuveel. Ta on kõige vanem tegija ja suutnud siiamaani olla kõige sõltumatum uudiste tootja ja vahendaja,“ kommenteeris Nuutmann.

Ta märkis, et kindlasti on võimalik BNSi raha teenimise võimalust suurendada ja laiendada, ent BNS teenib ka praegu. Uue investoriga on plaan pigem pikaajaline.

Esmajärgus plaanib Nuutmann BNSi tegevusi kaardistada ja vastavalt tulemusele tegutsema hakata. "Kindlat agendat ja plaani veel ei ole. Üritan järjest inimestega rääkida ja aru saada, mis toimub. Kõigepealt on vaja selgitada, mis seisus me oleme, ja siis vaadata, kuhupoole me jooksu paneme,“ märkis Nuutmann.

Ta lisas, et vaatab üle, millised on võimalused laiendada tooteportfelli.

Nuutmann kinnitas, et BNSi klientuur jääb ikka samaks midagi kallimaks-odavamaks ei muutu. Pigem vaadatakse üle, mida annab juurde pakkuda.

Nuutmann märkis, et üsna tõenäoliselt võib temast saada ka Eesti Meedia nõukogu liige. Küsimusele, kas temast võib saada Mart Luige ülemus, vastas Nuutmann, et see, et temast nõukogu liige saab, ei tähenda, et temast saab Mart Luige ülemus, kuna Eesti Meedia all tegutseb 15 ettevõtet ning tema prioriteet on BNS.

Täna teatas MM Grupi tütarettevõte UP Invest ja Uudisvoog OÜ, et Margus Linnamäe omandab 55protsendilise osaluse BNSis. Enamusosaluse omandamisega toob Linnamäe BNSi juhtima Urmas Sõõrumaale kuuluvast USSist äsja lahkunud Sven Nuutmanni, kellest saab ka UP Invest juhatuse liige.

 

Hetkel kuum