• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  India-suuna fondid maailma parimad

  Riskifondid, mis on sel aastal investeerinud Indiasse, on teeninud maailma parimat tootlust.

  Indiasse investeerinud fondid olid juuli lõpu seisuga sel aastal teeninud keskmiselt 26 protsenti tootlust. Riskifondidel, mis investeerisid teistesse Aasia piirkondadesse, olid juuli lõpu seisuga keskmiselt 3,5 protsenti plussis. Põhja-Ameerikasse investeerivad fondid on sama ajaga teeninud 3,8 protsenti tootlust ja 1,1 protsenti tootlust need, kes ainult Euroopasse on investeerinud.
  „Ajad on muutunud ja meil on Modi – kangelane,” ütles Singapuri riskifondi Helios Capital Managementi asutaja Samir Arora Bloombergile. Mai lõpus India peaministriks saanud Narendra Modi on lubanud viia läbi majandusreforme ning teisi meetmeid, et Aasia üht suurimat majandust elavdada.
  Juuli lõpu seisuga oli parim Indiasse investeeriv fond Insight Value Fund, mille tootlus oli 78 protsenti. Järgnes 49 protsentiga Mayur Hedge Fund ja 48,6 protsendiga Malabar India Fund LP.
  India börsiindeks Sensex on selle aasta algusest tõusnud 27 protsenti.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elektriautotootjad SECiga pahuksis
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".