• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  10 suurema tõusuga Nasdaqi aktsiat

  Aktsiaindeksil Nasdaq on sel aastal läinud paremini kui näiteks S&P 500-l. Ka leiab sealt aktsiaid, mis on aasta algusest mitmekordistunud.

  Need on 10 suurima tõusu teinud Nasdaqi indeksisse kuuluvat aktsiat.
  1. BioFuel Energy Corp. +533%2. SinoCoking Coal & Coke Chemical Industries Inc. +511%3. InterMune Inc. +399%4. Pacific Ethanol Inc. +349%5. Cellular Biomedicine Group Inc. +337%6. Intercept Pharmaceuticals Inc. +315%7. RadNet Inc. +308%8. Achillion Pharmaceuticals Inc. +273%9. Identiv Inc. +241%10. Plug Power Inc. +240%.
  Samas pole Nasdaqi selle aasta kaks parimat aktsiat suutnud viie aasta lõikes positiivset tootlust saavutada. BioFuel Energy on viie aastaga langenud 28%, SinoCoking Coal 36%.
  Kolmas on sel aastal InterMune, mis on viie aasta lõikes 372% plussis. Tegemist on biotehnolooga ettevõttega, mis saavutas ravimite osas läbimurret.
  Nasdaq on selle aasta algusest tõusnud 10%, S&P 500 8%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.