• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Premia aktsia sööstis üles

  Premia Foodsi jäätise tootmine.Foto: Marko Mumm/Meediafoto

  Premia Foodsi aktsia hakkas täna jäätise ja külmoodete äri müügi uudise peale Tallinna börsil rallima.

  Premia Foodsi aktsia avanes varahommikul pea 13% kõrgemal reedesest sulgumishinnast. Kella 13 seisuga oli aktsia hind Tallinna börsil kerkinud juba pea 16%, 0,739 eurole.Aktsia on täna toonud käivet 168 747 eurot. Kella 16 seisuga oli aktsia hind tõusnud veidi üle 11%.Ettevõte teatas täna börsile, et sõlmis Ukraina suurettevõtjaga lepingu kogu oma Baltikumi ja Venemaa jäätise ning külmtoodete äri müümiseks. Ettevõte jätkab tegevust kala ja kalatoodete segmendis.Müügitehingu hind on 27,109 miljonit eurot, samal ajal kui ettevõtte turuväärtus on börsil 25 miljonit eurot.Tehingu peavad heaks kiitma Premia Foodsi aktsionärid, ettevõtte erakorraline aktsionäride üldkoosolek toimub 30. oktoobril. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Täna on valimispäev – viimane võimalus oma hääl anda! Eelhääletamisel osales 39,6% valijatest
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.